Masaj la birou

Bine aţi venit la Masaj Birou, prima reţea de maseuri terapeuţi autorizaţi care lucrează cu propriile scaune de masaj şi prestează servicii în regim de spa mobil. Reprezentăm compania MasajBirou, lideri naţionali specializaţi in programe de masaj, evenimente de masaj şi servicii de spa mobil.

 

Echipa noastră de manageri de resurse umane şi coordonatori de evenimente vă pot scuti de stresul pe care îl implică transportul scaunului de masaj la evenimentul organizat de firma dumneavoastră. Avem la dispoziţie o extinsă reţea naţională de maseuri terapeuţi autorizaţi, cu ajutorul cărora vă putem pune la dispoziţie scaunul de masaj la sediul firmei dumneavoastră, scaun care vă va relaxa atât mintea cât şi corpul, vă va elibera de tensiunea acumulată, iar în felul acesta veţi fi din nou pregătiţi pentru lucru.

Căutaţi o soluţie optimă prin care să vă ridicaţi moralul şi să vă bine-dispuneţi? Vreţi să fiţi atractivi şi să lăsaţi o impresie de durată la evenimentul organizat de dumneavoastră? Atunci citiţi detalii despre modul cum puteţi incorpora serviciile de masaj şi spa mobil în afacerea dumneavoastră – chiar şi dumneavoastră vă veţi simţi mai bine imediat.

Masaj în mediul de afaceri - masaj corporate

Creaţi o oază de relaxare în mediul de la birou. Aflaţi mai multe despre cum puteţi face ca scaunul de masaj să facă parte din procedurile dumneavoastră standard de operare.

Masajul la birou cu scaun de masaj

La prima vedere s-ar putea să nu pară impresionant - la urma urmei cât de mult bine poate face în zece, douăzeci de minute?

Răspunsul se dovedeşte a fi: FOARTE MULT.
Studiile au demonstrat faptul că  după doar două minute creierul începe să se reîncarce. Şi, cu atingerea potrivită, muşchii obosiţi îşi revin imediat.

Imaginaţi-vă acum cât de bine vă poate face faptul că atât creierul cât şi muşchii dumneavoastră se reîncarcă în acelaşi timp în mod frecvent? Angajaţii odihniţi şi relaxaţi sunt mereu gata de lucru. În plus, masajul le imbunătăţeşte starea de spirit – fapt care îi ajuta în relaţiile cu clienţii, în întreaga lor activitate zilnică,  şi le lasă un sentiment plăcut cu privire la compania dumneavoastră.

Aceste servicii sunt oferite de Masaj Birou – o soluţie cuprinzătoare pentru muşchi şi minte, pentru forţa de muncă şi management. Masaj Birou poate efectua progrmări la locul dumneavoastră de muncă, şedinţe cu maseuri terapeuţi autorizaţi saptămânal, bilunar sau lunar, şedinte ce garantează faptul că angajaţii dumneavoastră vor fi mai energici, şi în felul acesta mai productivi. Un masaj bun este un mare avantaj care îi va mulţumi pe angajaţii dumneavoastră – practic se plateşte singur prin productivitate şi energie pozitivă. Masaj Infinit este ideal atât pentru companie cât şi pentru angajaţi.

Servicii cu prilejul unor evenimente

 Vreţi ca următorul eveniment de marketing organizat de dumneavoastră să fie un succes? Scaunul de masaj şi serviciile de spa mobil vor atrage atenţia asupra dumneavoastră şi vă garantăm că toata lumea va pleca cu un sentiment pozitiv privind compania dumneavoastră.

Masaj Birou vă oferă:

  • „magazin” – include: Eveniment/Program & Management, manageri de resurse umane, Furnizarea programului, suport non-stop, administrare on-line
  • reţea extinsă de maseuri terapeuţi autorizaţi, asiguraţi, profesionişti
  • programare online, facilă pentru angajaţi şi administratori de site
  • servicii de spa mobil incluzând : aromaterapie, yoga, meditaţie, reflexoterapie
  • reţea de furnizori pe plan naţional – ideal pentru călătoriile de afaceri

 

 

0.00