Ce este Reflexoterapia?

Tratamentul prin masaj al punctelor reflexe diagnosticate ca fiind sensibile(dureroase). Poate fi aplicata la toate categoriile de varsta, profilactic si pentru afectiuni acute sau cronice. Marele avantaj consta in completa lipsa de toxicitate.

Efectele tratamentului reflexogen?

Zone masaj reflexoterapeuticMasajul punctelor reflexe descongestioneaza musculatura si stimuleaza circulatia sangelui in organul respectiv,obtinand astfel eliminarea reziduurilor toxice si alimentarea cu substante energice noi si regeneratoare.

Pentru aceasta trebuie sa regularizam mai intai functionarea organelor de eliminare a toxinelor si cele de refacere a organismului bolnav prin masarea punctului sau reflex.

 

Afectiuni tratabile prin reflexoterapie

Afectiuni si disfuctii ale sistemelor: urinar, nervos, circular, respirator, limfatic, endocrin, reproducator, osteo-muscular si articular, metabolice.

Durata tratamentului

Pentru afectiuni recente si usoare,un tratament de 2-3 zile este suficient.

In cazul bolilor grave si cronice ,o amelionare semnificativa se obtine dupa aproximativ 2-3 luni de la tratament iar vindecarea completa este atinsa dupa un an de sedinte.

In afectiuni acute efectul ameliorant se produce dupa 2-3 sedinte de reflexoterapie si vindecarea survine dupa cateva saptamani, in mod obisuit tratamentul efectuandu-se pe durata a 20 de sedinte. 

0.00